• این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 7 ماه پیش بدست arrri به‌روزرسانی شده است.
نمایش 1 پاسخ رشته ها
    • 1 #308
      Huawei
      کاربر

      مقایسه هدفون FreeBuds 4 و FreeBuds 3 هواوی

      این روزها بسیاری از کاربران به خصوص قشر جوان، پخش موسیقی از طریق هدفون را ترجیح می‌دهند و از این رو میل به خرید ایربادز نیز بین آن‌ها بیشتر شده است. فری بادز 4 جدیدترین هدفون TWS عرضه شده توسط هواوی است که در دسته محصولات میان‌رده این برند قرار می‌گیرد. در ادامه این مطلب به مقایسه تفاوت‌های هدفون بی‌سیم فری بادز 4 هواوی با نسل پیشین خود یعنی هدفون فری بادز 3 خواهیم پرداخت.

      Table of Contents

       

      طراحی و راحتی

      تقریباً بخش عمده‌ای از طراحی فری بادز 4 هواوی برگرفته از نسخه نسل پیشین خود یعنی فری بادز 3 است. اما با این حال برخی جزئیات نظیر کاهش وزن ایربادها از 4.5 گرم به 4.1 گرم و همچنین بکارگیری ارگونومی بهتر در گوشی‌های هدفون فری بادز 4، موجب شده تا کار با این محصول تا حدودی در استفاده‌های طولانی مدت راحت‌تر باشد.

      سنسورها و قابلیت‌های پخش

      یکی از نیازهای مبرم برای ایربادزها، وجود فناوری حذف نویز است که به کاربر کمک می‌کند حتی در محیط‌های شلوغ و پر سر و صدا نیز کیفیت صدای خوبی را تجربه کند. با وجود اینکه هر دو هدفون فناوری حذف نویز فعال (ANC) را ارائه می‌کنند اما در فری بادز 3 این قابلیت بیشتر به شکل نرم‌افزاری و به کمک حذف نویز هوشمند صورت می‌گرفت که از این حیث، پشت سر فری بادز 4 با حذف نویز فعال Open Fit قرار می‌گیرد.

      جدای از بهبود عملکرد حذف نویز در فری بادز جدید هواوی، این هدفون بی‌سیم از سنسورهای لمسی بهتر با بازخورد سریع‌تر نیز برخودار است؛ یکی از مشکلاتی که بخشی از کاربران در فری بادز 3 با آن دست و پنجه نرم می‌کردند، حساسیت بالای سنسورهای لمسی بود که حتی با وزش باد نیز عملکرد قابلیت‌های دسترسی سریع را به اشتباه می‌انداخت.

      بر خلاف نسل پیشین، FreeBuds 4 هواوی به گواهی IPX4 دست پیدا کرده که این محصول را در برابر پاشش آب و نفوذ مایعات یا تعریق بدن به درون محفظه هر ایرباد مقاوم می‌سازد؛ ویژگی که پیش از این در فری بادز 3 شاهد آن نبودیم.

      علاوه بر آن هدفون بی سیم FreeBuds 4 از بلوتوث نسخه 5.2 پشتیبانی می‌کند که به آن ثبات و دامنه اتصال بیشتری نسبت به FreeBuds 3 با پشتیبانی از نسخه بلوتوث 5.1 می‌دهد.

      باتری و شارژدهی

      در بخش شارژدهی، هر دو ایربادز به مدت زمان چهار ساعت شارژدهی با پخش متوالی موسیقی بدون روشن بودن حذف نویز دست پیدا می‌کند که می‌توان گفت به نوبه خود مدت زمان مطلوبی است. اما کیس شارژ هدفون فری بادز 4 نسبت به نسل پیشین خود اندکی ارتقاء یافته و از توانایی 20 ساعت شارژدهی به 22 ساعت افزایش پیدا کرده است.

      مورد مهم دیگر در این بخش نیز بحث سرعت شارژ شدن ایربادهاست. قطعاً منتظر نشستن برای شارژ شدن دستگاه به مذاق هیچ کاربری خوش نمی‌آید. از این رو باید خوشحال بود که هواوی همواره از سریع‌ترین فناوری‌های شارژ در محصولات خود بهره گرفته است.

      در هدفون TWS فری بادز 4 نیز شاهد تکنولوژی بهینه شده شارژ سریع هستیم که این محصول را قادر می‌سازد با تنها 10 دقیقه شارژ، به 2.5 ساعت شارژدهی و پخش محتوا دست یابد؛ در حالی که پیش‌تر ایربادز هواوی FreeBuds 3 با 15 دقیقه شارژ شدن به نهایتاً یک ساعت شارژدهی می‌رسید.

      کیفیت صدا

      گرچه هر دو ایرباد از درایورهایی 14 میلی‌متری برای پخش صدا بهره می‌برند اما فارغ از مقایسه روی کاغذ، در تجربه عملی کار با دو دستگاه، هدفون هواوی فری بادز 4 نسبت به نسخه سوم خود از بالانس صدای بهتری برخوردار است که در نهایت به تجربه پخش 3 بعدی با عمق بیشتر صدا منجر می‌شود.

      جمع‌بندی

      اگر اخیراً به فکر خرید هدفون‌های TWS افتاده‌اید قطعاً می‌توانید هدفون فری بادز 4 هواوی را به عنوان یکی از گزینه‌های منطقی پیش روی خود قرار دهید. وجود مشخصه‌هایی نظیر بهبود عملکرد حذف نویز و پخش صدا، شارژ سریع‌تر و شارژدهی طولانی‌تر، مقاومت در برابر نفوذ آب و از همه مهم‌تر راحتی بیشتر در استفاده طولانی مدت از ایربادها، این محصول را نسبت به نسل پیشین خود یعنی هدفون فری بادز 3 برتری بخشیده و ارزش خرید آن را بالا می‌برد.

    • 1 #474
      arrri
      مشارکت کننده

      من که یه فریبادز 3 دارم واقعا عالیه

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.