به مناسبت 29 سپتامبر (روز جهانی قلب): چند راهکار ساده برای مراقبت از قلب شما

بیماری های قلبی عروقی شایع ترین بیماری غیرواگیر و علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می‌شوند. به منظور افزایش آگاهی عموم در مورد سلامت قلب، 29 سپتامبر به عنوان روز جهانی قلب توسط فدراسیون جهانی قلب در سال 1999 تعیین شد.

مراقبت از سلامت قلب ممکن است اولویت اصلی شما در مراقبت های بهداشتی باشد. در واقع از بیش از 80 درصد بیماری‌های قلبی و سکته‌های مغزی می‌توان با ایجاد تغییرات ساده در سبک زندگی، پیشگیری کرد. در ادامه به چند نکته برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی اشاره می‌کنیم که می‌تواند در زندگی روزمه به کار گرفته شود.

 

تغذیه سالم

داشتن یک لایف استایل سالم یک عامل مهم در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است. میوه های تازه، سبزیجات، غلات کامل و غذاهای پرفیبر مانند جو و نان گندم کامل مصرف کنید. مصرف چربی های اشباع شده و کلسترول را در رژیم غذایی خود محدود و از مصرف بیش از حد گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده خودداری کنید، زیرا این مواد می توانند سطح کلسترول و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهند.

انجام منظم تمرینات ورزشی

انجام فعالیت های بدنی متوسط ​​در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی بسیار مهم است. ورزش های هوازی منظم مانند دویدن، شنا، پیاده‌روی تند و … می تواند سلامت قلب و عروق را بهبود و عملکرد قلب و عروق خونی را بهبود بخشد. علاوه بر این، تمرینات قدرتی می تواند به افزایش متابولیسم و ​​سلامت قلب و عروق نیز کمک کند.

اجتناب از کشیدن سیگار و محدود کردن مصرف الکل

سیگار یکی از علل اصلی بیماری قلبی است. سیگار به دیواره رگ‌های خونی آسیب می‌رساند و خطر لخته شدن خون را افزایش می‌دهد و بر عملکرد قلب و عروق خونی تأثیر منفی می‌گذارد. مصرف زیاد الکل نیز خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد. برای حفظ سلامتی، توصیه می شود مصرف الکل را محدود کنید و سیگار نکشید.

نظارت منظم

معاینات منظم و پایش فشار خون، چربی و قند خون از اقدامات مهم در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی است. تشخیص و درمان به موقع عوامل خطر بالقوه مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت می‌تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

حفظ وزن سالم

حفظ وزن مناسب نیز در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی بسیار مهم است. چاقی خطر ابتلا به فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت را افزایش می‌دهد که همگی از عوامل خطر اصلی بیماری‌های قلبی عروقی هستند. با کنترل رژیم غذایی، انجام ورزش مناسب و اتخاذ یک سبک زندگی سالم می توان وزن را به طور موثر مدیریت و از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری کرد.

اگر پرمشغله هستید، شاید به یک ساعت هوشمند نیاز داشته باشید تا دستیار مدیریت سلامت شما باشد. این همراه سلامتی می تواند به شما یادآوری کند که در فعالیت های بدنی مناسب شرکت کنید و گزارش های به موقع در مورد وضعیت سلامت یا ورزش خود را دریافت کنید.

با سری ساعت هوشمند هوآوی مثل سری HUAWEI WATCH GT ، می‌توانید ضربان قلب، سطح اکسیژن خون و سایر شرایط سلامتی خود را در هر زمان کنترل کنید. قابل ذکر است که جدیدترین عضو این سری یعنی ساعت هوشمند HUAWEI WATCH GT 4 دارای یک ویژگی جدید تجزیه و تحلیل آریتمی موج پالس است که از اندازه گیری دستی مداوم و اندازه‌گیری دوره‌ای پشتیبانی می‌کند به این صورت که اگر ضربان قلب غیر طبیعی را تشخیص دهد، هشداری را به صدا در می آورد.

در حین ورزش، این ساعت هوشمند می تواند به شما در ضبط داده های تمرین، تجزیه و تحلیل شرایط ورزشی و ارائه توصیه های علمی معتبر کمک کند. علاوه بر این، HUAWEI WATCH GT 4 اپلیکیشن Stay Fit را منتشر کرده است که در آن می توانید رژیم غذایی روزانه خود را ثبت کنید. کالری دریافتی شما را محاسبه و با انتخاب های غذایی شما را راهنمایی می‌کند. همچنین به شما امکان می‌دهد که یادآورهای ورزشی روزانه تنظیم کنید تا به شما در دستیابی به اهداف کالری سوزی خود کمک کند.

در نتیجه، پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی نیازمند اقدامات جامعی است. استفاده از مزیت های تکنولوژیکی ارائه شده توسط یک ساعت هوشمند می تواند کارایی مدیریت سلامت را افزایش دهد، راحتی زندگی را بهبود و زندگی علمی و سالم را ارتقا دهد.

 

 

275 0 0

ارسال دیدگاه‌